Alkalmazottak

Pedagógusok:

Vöcsei Imre László fizika- matematika - technika  szakos tanár igazgató Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Bognár László földrajz - biológia  szakos tanár közismereti igazgatóhelyettes Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Hegedüs Sándor szakmai elméleti tantárgyat oktató tanár műszaki igazgatóhelyettes Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Horváth Szabolcs szakmai tanár, szakoktató, gyakorlati oktató gyakorlati oktatásvezető Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Bálintné Szalai Judit angol nyelv - történelem szakos tanár Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Bódi Béla szakmai elméleti tantárgyat oktató tanár osztályfőnök Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Bodó Judit történelem - filozófia  szakos tanár osztályfőnök Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Boros Enikő Éva angol nyelv  szakos tanár osztályfőnök Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Gaider Tünde matematika - informatika szakos tanár Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Gerölyné Pipics Enikő Piroska könyvtárostanár   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Herczeg Imre szakmai tanár, szakoktató, gyakorlati oktató Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Horváth Árpád Balázs szakmai tanár, szakoktató, gyakorlati oktató osztályfőnök Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Imre Róbert Gábor magyar nyelv és irodalom - német nyelv  szakos tanár osztályfőnök Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Jákli Gábor Miklós szakmai tanár, szakoktató, gyakorlati oktató osztályfőnök és munkaközösség vezető Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kánya Béla szakmai tanár, szakoktató, gyakorlati oktató osztályfőnök Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Karai Lívia magyar nyelv és irodalom  szakos tanár Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Keppel Mónika angol nyelv - történelem szakos tanár osztályfőnök Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kovács Ferenc szakmai tanár, szakoktató, gyakorlati oktató osztályfőnök és munkaközösség vezető Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kovács Károly szakmai elméleti tantárgyat oktató tanár Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kőhalmi Zoltán szakmai tanár, szakoktató, gyakorlati oktató Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Laczó Beatrix angol szakos tanár   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Lákics Krisztina matematika  szakos tanár osztályfőnök és munkaközösség vezető Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Lukács Gábor szakmai tanár, szakoktató, gyakorlati oktató osztályfőnök Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Márkus Zoltán szakmai tanár, szakoktató, gyakorlati oktató Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Molnár Péter szakmai tanár, szakoktató, gyakorlati oktató Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Németh Zoltán testnevelés szakos tanár   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Németh Judit szakmai elméleti tantárgyat oktató tanár osztályfőnök Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Péterfi Enikő Ágnes fizika  szakos tanár osztályfőnök és munkaközösség vezető Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Plechl Tibor István szakmai tanár, szakoktató, gyakorlati oktató osztályfőnök Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Pölöskei László Pál történelem  szakos tanár osztályfőnök és ifjúságvédelmi felelős Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Sándor Tamás biológia - kémia  szakos tanár osztályfőnök és DÖK támogató Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Sarkadiné Gyetvay Zsuzsanna magyar nyelv és irodalom - német nyelv  szakos tanár osztályfőnök és munkaközösség vezető Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szalai Judit német nyelv  szakos tanár osztályfőnök Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Takács Márton József testnevelés - biológia szakos tanár osztályfőnök Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Takács Péter Kálmán szakmai tanár, szakoktató, gyakorlati oktató Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Takácsné Csókai Adrienn Mária magyar nyelv és irodalom  szakos tanár osztályfőnök Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tóth Dezső Ferenc testnevelés  - matematika szakos tanár osztályfőnök Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tölgyesi Zoltán szakmai elméleti tantárgyat oktató tanár osztályfőnök Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Technikai dolgozók:

Esztergályos Róbert rendszergazda
Rába Szilvia iskolatitkár
Bloch Lászlóné adminisztrátor
Tornai Árpád gondnok
Takács Gábor anyagbeszerző
Farkas Beáta portás
Lökkös László portás
Bodnár Zoltán karbantartó
Zelkó István karbantartó
Szabó László karbantartó
Grófsicsné Tóthfalusi Erzsébet technikai
Leibinger Csabáné technikai
Némethné Rosta Judit technikai
Pfliegler Istvánné technikai
Rácz Ilona technikai

Óraadók:

Tóthné Pintér Burus Adél     Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Lutár Andrea     Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tóth Ernő     Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.